EXTENSION GOLF CLUB

TITLE: EXTENSION GOLF CLUB
CLIENT: ENTREPINOS GOLF
BUDGET: 200.000 €
BUILDED SURFACE: 380 m2
LOCATION: VALLADOLID, SPAIN

In Workier, we love to squeeze our free time. That is why when we were entrusted with the design of the extension of the Entrepinos Golf Club facilities, we wanted you to be able to delight yourself with its wonderful sorroundings 365 days a year.
Seeing you enjoy that long after-dinner is the best reward for us. It means that we have made you feel at home.
With the premise of not coming into discord with the existing architectural language, the new volumen is characterized by its volumetric simplicity and abstract will. The finishes used allow the proposal to be singled out without losing its neutrality.

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle. By the same illusion which lifts the horizon of the sea to the level of the spectator on a hillside.

Newsletter